keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Jäsenkokous 19.09.18 klo 18:00 Gillet / Asialista



Paikka:                               Handels gillet
Aika:                                    19.09.2018 kl 18:00
Läsnä:                                                                           

Ennen jäsenkokousta Merikapteeni Mikael Hilden pitää esitelmän risteilylaivatoiminnasta

1.                   Kokouksen avaus.

2.                   Valitaan kokouksen puheenjohtaja, ja sihteeri.

3.                   Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4.                   Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5.                   Yhdistyksen kesäretki Viroon. Matka onnistui hyvin ja meidän virolaiset isännät olivat taas järjestäneet kaikki todella hyvin. Taloudellisesti matka meni hyvin. Kokonaiskustannukset olivat 3223,79 €. Ennakkomaksu osallistujilta oli 3150 €. Yhdistyksen maksettavaksi jäi 73,79 €. Budjetoitu 400 €.

6.                   Turun yhdistyksen 150 v juhla 06.06.2018. Yhdistys oli hyvin edustettu juhlissa ja luovutettiin yhdistyksen viiri sekä heidän logolla varustettu postimerkki arkki. 10 HLY:n jäsentä osallistuivat vaimoineen juhlaan. Juhla oli erittäin onnistunut ja noin 50 merikapteenia samassa tilaisuudessa on aika hyvä saavutus.

7.                   Syyskokous 12.12.2018. Koska kokous on Yhdistyksen Syyskokous ja valitaan 2019 vuoden hallitus sekä puheenjohtaja hallitus päätti että ei pidetä mitään esitelmiä. Pidetään kokous rauhassa ja syödään rauhassa.

8.                   1997 perustettu Merenkulun turvallisuuspalkinto (Sea Sunday)luovutettiin tänä vuonna Euroopan meriturvallisuusviraston (EMSA) pääjohtaja, merenkulkuneuvos Markku Myllylle. EMSA:n pääjohtajana Markku Mylly on kehittänyt EMSA:n työtä EU-lainsäädännön yhtenäisessä toimeenpanossa koko EU:n tasolla. Markku Mylly on toiminut merenkulun turvallisuuden edistäjänä koko työuransa. Hän on toiminut myös Merenkulkulaitoksen pääjohtajana, Satamaliiton toimitusjohtajana, merikapteenina ja luotsina. Liikenne ja Viestintä Ministeri Anne Berner luovutti palkinnon ja Puheenjohtaja osallistuu tilaisuuteen. Markku Mylly oli myös HLY:n hallituksen ehdokas.

9.                   Yhdistyksen kotisuvuille laitettu tietosuojaselostus sekä Suomen- että Ruotsinkielellä ja näin olleen yhdistys täyttää lain asettamat vaatimukset.

10.                 03.10.2018 kl 15:00 on sovittu John Nurmisen vierailu. Vierailun isäntänä toimii kokoelma asiantuntija Lauri Kaira. Erillinen tiedote vierailusta lähetetty jäsenille.

11.                 Vierailu Helsingin telakalla rakennettavaan kaasutankkeriin NB-515 ”Arctech” on mahdollista Marras/Joulukuun vaihteessa kl 16:00. Pvm vielä auki, mutta saadaan myöhemmin.

12.                 ESL:n uuden laivan vierailu kunhan se saapuu Suomeen. Puheenjohtaja on ollut yhteydessä varustamoon ja sieltä ilmoitettiin että vierailu onnistuu. Vierailu järjestetään sitten kun laiva saapuu Suomeen ja ESL olivat toiveikkaita että lava saapuu Suomeen ennen jäitten tuloa. M/S Haaga on lähtenyt telakalta ja  koska se saapuu Suomeen on vielä auki.

13.                 HLY on ottanut kantaa uuden Vesiliikenne lain päällikön määrittelemisestä. Puheenjohtaja lähettänyt Liikenne ja Viestintä ministeriölle:lle  yhdistyksen ehdotus päällikön määrittelemisestä. Yhdistys kävi Viron matkan aikana läpi Yrjö Tiitisen ehdotus ja sitä hiukan korjattiin. Lähetetty 14.08.18. Ehdotus liitteenä.

14.                 Yhdistys on tilannut oman postimerkin ja jäsenet ovat voineet tilata sitä. Yhdistys ei tule pitämään suuria varastoja vaan tilataan kysynnän ja tarpeen mukaan. Postimerkki arkin hinta jäsenille 24 € arkilta ja maksetaan yhdistyksen tilille.

15.                 Hallitus päättänyt että Lauri jakaa jäsenille linkin millä pääsee lukemaan CESMA news. Uutiset ilmestyvät 4 kertaa vuodessa. Uutiset ainoastaan luettavissa linkistä.

16.                 Muut asiat.

                      
                                                                 Hallitus
* * * *




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti